Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde
Onze manier van werken komt voort uit een aantal waarden waar we naar leven. Deze hebben sinds de oprichting nog nooit ter discussie gestaan.

De kwaliteit en betrouwbaarheid van onze machines zijn kenmerken waar we trots op zijn. Regelmatig krijgen we op de vraag hoe een geleverde machine bevalt als antwoord: "het is een Van Overveld". Voor ons is dit de kroon op ons werk. Aardig om te vermelden is dat sommige machines die geleverd zijn in de prille beginjaren vandaag de dag nog steeds in gebruik zijn.

Deze betrouwbaarheid vindt u niet alleen terug in onze producten. Als bedrijf vinden we het vanzelfsprekend om ook zelf betrouwbaar te zijn. Afspraken zijn er om nagekomen te worden, en eerlijkheid duurt het langst.

U als klant staat bij ons centraal bij alles wat we doen. Het ontzorgen van onze klant is dan ook een logische uitkomst van onze klantgerichte werkwijze. Wij zijn namelijk van mening dat door samen te werken nóg betere resultaten gehaald kunnen worden. Onze slogan is dan ook niet voor niets: "Achieve more by working together".

Ervaring en innovatie
Als bedrijf hebben wij de afgelopen decennia veel kennis en kunde opgedaan. Ons team bestaat uit mensen van jong tot oud met verschillende achtergronden. Zo vullen we elkaar aan en wordt kennis overgedragen. Sommige van onze medewerkers werken sinds de beginjaren bij Overveld. Ook geven we zeer regelmatig studenten de gelegenheid om hun stage bij ons af te ronden.

Al onze producten worden ontwikkeld met behulp van moderne software. In onze productieruimte gebruiken we geavanceerde productiemethodes zoals optische- en sensorische technologie. Dit alles leidt tot een premium product dat voldoet aan de laatste CE eisen, en indien gevraagd, ATEX richtlijnen.
Overveld Packaging is onderdeel van de Overveld Groep:            
groep groepgroep groep

Onze PartnersNieuws

Er is geen nieuws!