Service en onderhoud

Het ontzorgen van onze klanten houdt voor ons niet op bij de levering van een machine. Ondanks de hoge betrouwbaarheid van onze machines kunnen er onverhoopt toch complicaties optreden. We zijn ons ervan bewust dat onze machines vaak een belangrijke schakel in het productieproces zijn. Het is dan ook fijn om te weten dat we ook ná de levering dag en nacht voor u klaar staan. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Storingen en ondersteuning
Heeft u een vraag, probleem of storing? Tijdens kantooruren is onze after sales afdeling altijd bereikbaar en in staat om adequaat op uw hulpvraag te reageren. Is er behoefte aan meer zekerheid buiten deze tijden, dan is een storingscontract op maat een aan te bevelen optie. Hierin worden heldere afspraken opgenomen over onder meer reactietijd en vervangingsonderdelen. Ook hulp op afstand behoort tot de mogelijkheden. Uw zekerheid is onze zorg!

Onderhoud
Een verlaagde capaciteit en verhoogde stilstand zijn typische symptomen van verouderde apparatuur. Met het juiste preventieve onderhoud zullen uw machines en productielijnen hun taken uit blijven voeren zoals ze dat op de dag van ingebruikname deden!

Spare parts
Het voorhanden hebben van de juiste onderdelen kan een eventuele storingsduur drastisch verkorten. We adviseren u hier graag over!
Neem gerust contact op met onze service afdeling.


service


history
history
history
Overveld Packaging is onderdeel van de Overveld Groep:            
groep groepgroep groep

Onze PartnersNieuws

Er is geen nieuws!